Exhibició de dofins i lleons marins

Cada diumenge fins al 18/11 ( dia 18 inclòs) podran gaudir de la presentació de dofins a les 12.00h. El preu de l’activitat es de 7.95€  i la taquilla s’obre a les 11.00h o també poden comprar les entrades a través de la nostra pàgina web.

Descobreix l’espectacular Dofinari d’Aquópolis Costa Daurada, única instal·lació d’aquest tipus en tota la Costa Daurada.

El complex està format per una amplia graderia per veure còmodament la xerrada educativa. Consta també de sis piscines: dos d’entrenaments, una de reproducció, una de tractaments veterinaris i una especial per als joves lleons marins i per últim la de l’exhibició. Aquesta última té una gran pantalla de vidre que recorre tot el dofinari i ens permet observar de prop i sota de l’aigua els seus salts, agilitat, destresa i anatomia. No deixis d’assistir a l’exhibició on, a més de passar una estona entretinguda, aprendràs més sobre aquests meravellosos i simpàtics animals marins i la importància de cuidar el medi ambient per ajudar-los.

El número de presentacions depen de la temporada.

Vine a conèixer als nostres dofins pertanyents a l’espècie Dofí Mular o Nas d’Ampolla, i els nostres Lleons Marins de la Patagònia.

Hours

12:00 ; 16:00

Compra online

Coneix els nostres projectes de la fundació de Parques Reunidos aquí.

Close