Trobada amb dofins

Nadar amb dofins i bany amb dofins està prohibit segons legislació espanyola, però Aquopolis et permet realitzar una experiència única i diferent amb aquests animals.

La trobada amb dofins està dirigida als visitants que vulguin conèixer més de prop als nostres dofins, en una visita guiada en la qual es realitza una xerrada educativa on els participants podran veure i aprendre les característiques dels dofins des de la vora de la piscina. Després és l’hora d’interactuar amb ells dins de l’aigua en una piscina preparada molt pròxima però a la vegada totalment protegits.

Aquesta activitat està coordinada pel departament del Dofinari, qui estableix les pautes logístiques, els continguts i la durada de la visita. Un integrant del departament s’encarregarà de rebre als participants, proporcionar les explicacions dins de les instal·lacions del dofinari i acompanyar en cada moment els participants d’aquesta activitat.

Descripció de l’activitat:

1. Els participants hauran d’acudir al punt de informació mínim 15min avans de que comenci l’activitat i presentar la reserva i l’autorització firmada, que prèviament els hi haurem enviat via email.

2. Els participants s’han de dutxar i canviar a les instal·lacions preparades al punt de trobada. Hi ha taquilles i vestuaris de nois i noies on poden deixar les seves pertinences. Després de dutxar-se i posar-se el neoprè els participants hauran de rentar-se les mans amb un desinfectant (clorhexidina).

3. Un cop han entrat a la plataforma del dolfinari, cada participant passarà per un pediluvi amb aigua i un producte desinfectant pel calçat (clorhexidina).

4. El grup s’apropa a la piscina mentre els entrenadors porten els dofins per poder realitzar una xerrada educativa sobre la seva morfologia i característiques.

5. Un cop acabada la xerrada, els visitants s’asseuen a la vora de la piscina amb els peus dins l’aigua tenint la possibilitat d’interactuar amb els dofins mitjançant senyals sota la introducció dels entrenadors.

6. Després, el grup de visitants entren a la piscina preparada per l’activitat i cada participant té un moment de trobada individual, l’oportunitat d’interaccionar amb els dofins estrictament sota la instrucció i supervisió d’un entrenador qualificat.

7. Al finalitzar, s’acompanya al grup de visitants fins a la zona de trobada on cada visitant haurà de dutxar-se, canviar-se i recollir les seves pertinences.

8. S’acomiada al grup amb un missatge de reflexió sobre la conservació i protecció del medi ambient.

A tenir en compte:

 • Edat mínima per a participar: 7 anys. Si tenen entre 7 i 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult que també ha de pagar.
 • Alçada mínima 1,15 metres d’alçada.
 • Capacitat màxima: 7 visitants.
 • Durada de l’activitat: 30 minuts.
 • Llengües: Català, castellà, anglès.
 • És obligatori comprar l’entrada del parc.
 • No es permet fer l’activitat a dones embarassades.
 • Prohibit tirar-se a la piscina.
 • Prohibit llançar objectes a la piscina.
 • Prohibit l’ús de càmeres o pals selfies.
 • Prohibit entrar amb ulleres o joies.
 • Nedar amb dofins, està prohibit segons legislació espanyola.

Els requisits d’edad i alçada mínima s’han de complir ambdós per poder participar en la trobada amb els dofins.

Els participants que només facin l’actvitat amb dofins, hauran d’abonar 20€ en efectiu com a fiança. Un cop acabi l’activitat, se li tornará al punt d’informació.

L’entrada per l’activitat por adquirir-se per Internet, però cal fer una RESERVA per telèfon al 977 371640 o per MAIL: reservascda@grpr.com on s’enviarà un mail de confirmació abans de venir al parc a realitzar la trobada amb els dofins. Els menors d’entre 7 i 14 anys (menys de 1,40metres) han de fer l’activitat acompanyats d’un adult.

Close