Vulcano River

Al més pur estil del descens de les braves aigües d’alguns rius, aquesta aventura familiar, inclús infantil, i col•lectiva, de la que pot gaudir un nombrós grup de persones al mateix temps, és com una muntanya russa de sensacions, en la que es passa d’una sobtada pujada d’adrenalina a un suau descens sota el sol.

Muntats en grans flotadors emulant a les basses, canoes o kayaks en les que es segueix la corrent dels rius en la pràctica real del ràfting, els aventurers que s’animin a muntar en Vulcano River poden treure el seu esperit més competitiu realitzant carreres a tota velocitat pel seu sinuós trajecte ple de sorpreses al llarg del bulliciós curs de l’aigua.

Els moments més àlgids de la diversió es viuen a les corbes i les ràpides pendents d’aquest riu per arribar després a recessos d’aigua on estirar-se al sol, mentre es deixen a remull els peus i les mans i es relaxa el cos abans de preparar-se de nou per afrontar el següent ràpid.

Es tracta d’una refrescant e interactiva atracció aquàtica al llarg de tobogans de mitjana circumferència en els que el repte es passar d’una balsa a una altra impulsat per cascades o creuant remolins aquàtics, per exemple, sense treure’t el flotador. Pots afrontar aquesta experiència sol o compartint l’embarcació amb un acompanyant.

Vulcano River és una novetat al nostre parc, és una atracció integrada perfectament a la natura, i consta de ràpides pendents que uneixen 6 plaents recessos d’aigua.

Moderade

Tobogans

Alçada

Max:
Min: 100cm

Pes

Max: 100kg
Min:

Flotadors

Compra online

Atraccions similars

  • Magic Oval

    Una atracció única a Espanya per a tota la família. Fins a quatre persones podran pujar a un flotador i recórrer els 45 metres…

  • Zig Zag

    Quasi tot el món, des de la seva més tendra infància, ha experimentat la emoció de lliscar per un tobogan, sentint l’aire en la…

  • Boomerang

    INFORMEM QUE L’ATRACCIÓ ‘BOOMERANG’ ESTÀ TEMPORALMENT FORA DE SERVEI. Fora vertigen. Sobretot, al inici d’aquesta impactant instal•lació, on s’experimenta la sensació més forta al…

Close