Tienda

Regals Souvenirs
Accessible per a discapacitats
Regals/Souvenirs
Caramels
Jocs i Ninots,
Dolços
Gelats
Veure'n més detalls Veure menys detalls
Emporta’t un record d’aquest dia fantàstic.

T’has deixat el protector solar a casa? T’has deixat la tovallola? No t’hi amoïnis. Podràs trobar això i molt més a la nostra botiga Aloha Shop. Aquest establiment disposa de tot allò que cal per passar un dia al parc aquàtic: tovalloles, banyadors, protectors solars... Si, a més, no vols oblidar el dia magnífic que has passat a Aquopolis, tens l’oportunitat de comprar un record o endur-te un obsequi per a l’amic o el membre de la família que no ha pogut venir. 

Als més petits de la família també els agradarà tenir flotador propi o poder portar roba d’Aquopolis i demostrar als seus amics que van passar un dia d’estiu refrescant que mai no oblidaran. A més, també es podran endur a casa joguines i altres records amb què continuaran divertint-se tant en el viatge de tornada com quan ja hagin tornat a casa o siguin amb els amics.

No oblidis visitar-nos; tant si et cal un extra per gaudir de la teva experiència com si tens una urgència o simplement vols tenir un detall amb un amic o un familiar o amb la teva mainada petita. Trobaràs la nostra botiga al centre del parc, al costat de l’entrada. No te la perdis i emporta’t un bocí d’Aquopolis Costa Daurada a casa!

altphoto

Aconsegueix el millor record de la teva estada a Aloha Shop!

Emporta’t un bocinet d’Aquopolis Costa Daurada ! A la nostra botiga de records i regals, hi podràs trobar tota mena d’obsequis per a la família i les amistats, i també records mantenir la visita a la memòria. També t’hi oferim tovalloles, banyadors, protectors solars i altres productes que et poden servir al parc.

Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?