Zones VIP

Privadesa i intimitat sense deixar la diversió de banda.

A les nostres zones VIP, et podràs relaxar en espais privats oberts, amb gandules o llits balinesos; i fins i tot podràs disposar de cabana pròpia amb vistes i més comoditats. Són espais ideals tant per a famílies com per a colles d’amics. Disponible per a grups a partir de 6 persones.

Per allunyar-te de la multitud i relaxar-te amb les amistats o la família, has de provar una de les nostres 5 Zones VIP diferents.

En aquests espais íntims, la comoditat i el luxe estan garantits per als qui vulguin llegir un llibre en silenci, menjar, conversar, escoltar música o prendre una beguda refrescant. Escalfar-se sota el sol o protegir-se de la calor sota els arbres, serà com si fossis a la teva pròpia sala d’estar, però amb la gràcia addicional de gaudir de l’aire lliure.

Per a les parelles, l’espai CHILL OUT és l’adequat, gràcies a un romàntic llit Balinès amb les seves blanques cortines sota les palmeres. Si tens una família amb criatures petites, la millor opció és el WAIKIKI, que és just al costat de l’espai infantil.

ATENCIÓN: Les zones VIP CHILL OUT i WAIKIKI estan en una platja de sorra fina.

Si vols molt de luxe, has de triar una de les nostres 2 fabuloses CABANES noves, amb vistes a la piscina d’onades i amb molts extres.

Tria la teva ZONA VIP favorita:

Chill Out

Llit balinès, 2 cadires, tauleta per a cafè i caixa forta. Addicional val 7 euros per persona.

El preu és per a 2 persones. Persones addicionals (màx. 2 pax.), hauran de pagar 5 € al taulell d’informació del parc. No inclou l’entrada al parc. Zona VIP situada al costat de la piscina d’onades. Preu per a 2 persones.

Des de 39 €

Aloha VIP

cda

Taula de pícnic, 4 hamaques, caixa forta. Addicional val 7 euros per persona.

El preu és per a 4 persones. Persones addicionals (màx. 2 pax.), hauran de pagar 7 € al taulell d’informació del parc. No inclou l’entrada al parc. Zona VIP situada al costat de la piscina d’onades. Preu per a 2 persones.

Des de 60 €

Waikiki VIP

cda

Taula de pícnic, 4 hamaques, caixa forta. Addicional val 7 euros per persona.

El preu és per a 4 persones. Persones addicionals (màx. 2 pax.), hauran de pagar 7 € al taulell d’informació del parc. No inclou l’entrada al parc. Zona VIP situada al costat de la piscina d’onades. Preu per a 2 persones.

Des de 60 €

Maui VIP Premium

cda

Taula + 4 cadires, 4 hamaques, caixa forta + servei a taula + 4 Speedy Pass de 8 viatges (2 pers. addicionals pagant 45 euros per persona).

La zona de Maui VIP Premium inclou servei a taula i també Speedy Pass de 8 tirades. No inclou l’entrada al parc. Zona VIP situada al costat de la piscina d’onades. Preu per a 2 persones.

 

 

   

 

Des de 150 €

Cabana Premium

Taula + 4 cadires, 4 hamaques, caixa forta i una zona de relaxament amb sofà i nevera. També inclou 4 Speedy Pass de 8 viatges i 4 All inclusive. (2 pers. addicionals pagant 50 euros per persona).

Tria entre Cabana VIP o VIP Premium. La VIP Premium Speedy Pass de 8 tirades i All Inclusive. Persones extres (màx. 2 pax.) han de pagar 30 € al taulell d’informació del parc. Tria entre Cabana VIP o VIP Premium. La VIP Premium Speedy Pass i All Inclusive.

No inclou l’entrada al parc. 

 

Des de 155 €