NORMES DE FUNCIONAMENT

BENVINGUTS AL PARC AQUÀTIC AQUOPOLIS COSTA DAURADA

PER GARANTIR QUE LA VOSTRA ESTADA AL PARC SIGUI SEGURA I AGRADABLE, US PREGUEM QUE SEGUIU LES NOSTRES NORMES DE FUNCIONAMENT.

 

 

1. Responsabilitat del visitant

Tot i que PARQUES REUNIDOS compleix amb tota la normativa vigent cal que tots els visitants actuïn amb enteniment i de manera responsable per a la seva pròpia salut i seguretat i per a la salut i la seguretat de les persones que tenen al seu càrrec, especialment els menors d'edat, dels quals són responsables  en tot moment.

Com a visitant, cal que (i) LLEGIU I SEGUIU totes les normes, indicacions, advertiments i recomanacions escrites i que feu un ús adequat de les nostres instal·lacions de lleure i dels equips de seguretat, si n'hi ha, i que (ii) SEGUIU les instruccions i indicacions del nostre personal.

Si teniu a càrrec vostre persones que, per raons d'edat o discapacitat, no poden llegir ni entendre les normes, indicacions, advertiments i / o recomanacions, cal que les hi expliqueu i les hi recordeu tant com sigui necessari. El nostre personal estarà encantat d’oferir-vos tota l'assistència que us calgui.

Cal que us comporteu de manera responsable per la vostra pròpia salut i seguretat, i per la de les persones al vostre càrrec, inclosos altres visitants. 

En accedir al Parc, us comprometeu a comportar-vos amb educació amb la resta de visitants i amb el personal del Parc, respectant el Parc i les seves instal·lacions, la resta de visitants, empleats i la flora i fauna del Parc.

Si, segons el parer del personal del Parc, incompliu les ordres i instruccions del personal i/o actueu de manera irresponsable i/o irrespectuosa cap a la resta de visitants i/o membres del personal, se us pot demanar que abandoneu el Parc sense dret a reclamar cap reemborsament. El Parc es reserva el dret de denunciar aquests comportaments a les autoritats competents.

Consulteu les instruccions específiques que hi ha a l'entrada de cadascuna de les instal·lacions així com les normes generals de funcionament del Parc que es descriuen a continuació.

 

2. Condicions d'ús de les atraccions aquàtiques i de les instal·lacions

ADVERTIMENT! Si us plau, tingueu en compte la vostra condició física i emocional ABANS de només de dir "Som-hi".

Les atraccions i altres instal·lacions del Parc, incloses les interaccions amb aquestes, us poden proporcionar records meravellosos i diversió. Tanmateix, també poden apujar la vostra adrenalina per efecte de diferents forces (centrífugues i centrípetes), acceleracions, velocitat, moviments ràpids i imprevisibles, que us poden empènyer en diferents direccions. L’anterior pot provocar, entre altres coses, tensió muscular, al coll i a l'esquena, un increment de la freqüència cardíaca i de la pressió arterial.

PER TANT, ÉS MOLT IMPORTANT QUE NO ACCEDIU NI PERMETEU QUE LES PERSONES QUE TENIU AL VOSTRE CÀRREC ACCEDEIXIN A  LES ATRACCIONS NI PARTICIPIN EN CAP INTERACCIÓ O ACTIVITAT SI ESTEU SOTA ELS EFECTES DE L'ALCOHOL, ALGUNA MENA DE MEDICACIÓ O SUBSTÀNCIES ESTUPEFAENT QUE PUGUI PERJUDICAR LA VOSTRA SALUT O MINVAR ELS VOSTRES SENTITS, LA VOSTRA 'ALERTA MENTAL, ELS VOSTRES REFLEXOS I/O LA VOSTRA COORDINACIÓ.

NO ACCEDIU -NI DEIXEU QUE LES PERSONES A CÀRREC VOSTRE ACCEDEIXIN - A CAP ATRACCIÓ, NI PARTICIPEU EN CAP INTERACCIÓ O ACTIVITAT SI TENIU O HEU TINGUT (O CREIEU QUE PATIU) ALGUNA CONDICIÓ MÈDICA, PROBLEMA DE SALUT O LESIÓ PREEXISTENT COM, PER EXEMPLE, PROBLEMES NEUROLÒGICS, MUSCULARS, D’ESQUENA, COLL, ÒSSOS, ARTICULACIONS, TENDONS, LLIGAMENTS, CERVELL, ULLS, OÏDES, O QUALSEVOL ALTRA CONDICIÓ O LESIÓ QUE ES PUGUI DESENCADENAR O AGREUJAR PEL VOSTRE ÚS DE QUALSEVOL MENA D’ATRACCIÓ O LA VOSTRA PARTICIPACIÓ EN QUALSEVOL ACTIVITAT.

TRET QUE S'INDIQUI EL CONTRARI, CAL QUE NO FEU ÚS DE LES NOSTRES ATRACCIONS SI ESTEUS (O TENIU INDICIS QUE POGUÉSSIU ESTAR) EMBARASSADA, SI HEY ESTAT OPERAT EN ELS ÚLTIMS MESOS O SI ENCARA ESTEU CONVALESCENT O RECUPERANT-VOS D’ ALGUNA MALALTIA, TRACTAMENT O INTERVENCIÓ MÈDICS.

NOMÉS VOSTÈ POT DETERMINAR SI US TROBEU EN UN ESATT FÍSICA I MENTAL ADEQÜATS PER ACCEDIR AMB SEGURETAT A UNA ATRACCIÓ O PARTICIPAR EN QUALSEVOL ALTRA ACTIVITAT.

PARQUES REUNIDOS NO POT GARANTIR LA VOSTRA SALUT (O LA DE LES PERSONES A CÀRREC VOSTRE). US CORRESPON DONCS DECIDIR (I FER-HO EN NOM DE LES PERSONES A CÀRREC VOSTRE) SI US TROBEU EN CONDICIONS APTES PER A ACCEDIR A UNA ATRACCIÓ O DUR A TERME UNA DETERMINADA ACTIVITAT, VALORANT SI COMPLIU LES RESTRICCIONS D'EDAT, PES I ALÇADA IMPOSADES PER LES NORMES DE FUNCIONAMENT VIGENTS.

RECORDEU QUE QUAN TRIEU PARTICIPAR EN QUALSEVOL ACTIVITAT HO FEU SOTA EL VOSTRE PROPI RISC. SI TENIU QUALSEVOL DUBTE, NO DUBTEU A APROPAR-VOS AL NOSTRE PERSONAL. 

 

3. Normes Generals de Funcionament del Parc

Per garantir, en la mesura del possible, que la vostra experiència al Parc sigui segura i plaent, us preguem que observeu les següents normes de funcionament:

 • Algunes atraccions, espectacles, restaurants i botigues poden estar tancades per motius tècnics, meteorològics o organitzatius.
 • La vostra entrada o, si escau, el vostre Passi de Temporada  no són reemborsables.
 • L'aforament del Parc és limitat.
 • Per motius de seguretat, algunes atraccions estan subjectes a restriccions d'edat, alçada i físiques. Comproveu a l'entrada de cada atracció si hi ha cap restricció d'accés.
 • No es pot accedir al Parc amb vidres o objectes similars, ni amb altres objectes que, en cas de ser llençats, poguessin causar lesions a altres visitants. 
 • No està permès l'accés al recinte del Parc amb cap animal de companyia excepte els gossos guia i la resta dels gossos d'assistència acreditats.
 • No es pot entrar al Parc amb bicicletes, patins o patinets.
 • Per cortesia i respecte als altres, no podeu saltar-vos la cua ni guardar tanda per a altres persones.
 • No es permet l'entrada a menors de 14 anys, tret que vagin acompanyats d'adults responsables de la seva cura i comportament.
 • Conserveu la vostra entrada o el vostre Passi de Temporada, segons el cas, durant tota la vostra estada al Parc i tingues-los a mà per exhibir-los al personal del Parc si us ho demana. Aquopolis Costa Daurada es reserva el dret d’expulsar de les instal·lacions del Parc qualsevol persona que no estigui en possessió d'una entrada o d’un Passi de Temporada vàlid.
 • Hi ha serveis i atraccions del Parc que NO s’inclouen en el preu de l'entrada. Per a més informació, cal adreçar-se al punt d'informació que hi ha a l'entrada del Parc.
 • El Parc no està equipat amb un sistema de megafonia per a missatges personals.
 • Queda totalment prohibida la venda, distribució i consum de begudes alcohòliques i tabac als visitants menors de 18 anys.
 • Queda totalment prohibit  el consum, la venda o la distribució de tota mena de drogues o estupefaents dins del Parc. Els infractors seran expulsats immediatament del parc Aquopolis Costa Daurada i seran denunciats a les autoritats.
 • Queda prohibida la venda i distribució de fullets, fulletons o productes a les instal·lacions del Parc, llevat d’ autorització expressa d'Aquopolis Costa Daurada.
 • Cal que compliu tota la normativa sobre l'ús de les activitats aquàtiques, incloses les ordres donades per la direcció del Parc, els socorristes i la resta del personal del Parc.
 • Per motius de seguretat, Aquopolis Costa Daurada es reserva el dret d'inspeccionar motxilles, bosses, maletes i similars en els casos i dins dels límits establerts per la llei.
 • És essencial que els visitants al Parc procurin anar amb compte amb els seus objectes personals, ja que Aquopolis Costa Daurada no es fa responsable, per causes no imputables al Parc, les seves instal·lacions o el seu personal, de la pèrdua, robatori, furt o danys que puguin sofrir aquests durant la seva estada en aquest.
 • Si patiu cap malaltia febril o contagiosa cal que ho comuniqueu a la direcció del Parc Aquàtic. 
 • Contribuïu a mantenir el Parc un entorn net no llençant ni deixant escombraries ni altres objectes a terra.
 • Està prohibit fumar al Parc, llevat en zones especialment habilitades i senyalitzades. Si el personal del Parc us avisa d’aquesta circumstància i persistiu, podeu ser expulsats. 
 • A la zona de pícnic hi ha una gran terrassa amb taules i bancs on podreu gaudir del vostre menjar. La resta d'espais són d'ús exclusiu per als visitants que hagin comprat el seu menjar i les seves begudes en qualsevol dels punts de restauració del Parc.
 • A l'entrada del Parc i, automàticament, a qualsevol de les atraccions podeu optar perquè us facin fotografies. Si ho desitgeu, també hi ha fotògrafs autoritzats que poden fer-vos fotos en qualsevol moment de la vostra visita al Parc. Aquestes fotos estan pensades només com a record per als visitants i seran destruïdes quan el Parc tanqui al finalitzar el dia sense possibilitat. Informeu-vos  a les taquilles del Parc, a l'Oficina d'Informació o al punt d'accés de cada atracció sobre on i com veure i comprar les vostres fotos. Les fotos es vendran només als visitants que hi surtin o als seus familiars o amics que els acompanyin. Si teniu cap pregunta sobre aquesta política, poseu-vos en contacte amb nosaltres a dpo@grpr.com.
 • A les atraccions i a les piscines només es podrà utilitzar roba de bany de Lycra®. 

Sense perjudici de l'anterior, Aquopolis Costa Daurada també es reserva el dret d'admissió i expulsió de les seves instal·lacions. Els visitants expulsats no tindran dret a cap indemnització en cas d'incompliment greu de les normes que s'indiquen a continuació o d'alguna de les situacions següents:

 • Pertorbació greu de l'ordre al Parc o a les seves instal·lacions o la comissió de qualsevol infracció o la comissió d’algun delicte o falta.
 • Ús indegut d'entrades o passis (incloent-hi el frau o mal ús per part del seu titular, la seva revenda o falsificació). Només seran vàlides les entrades adquirides en punts de venda autoritzats.
 • Visitants que mostrin signes evidents d'embriaguesa o qualsevol altre estat susceptible de pertorbar l'ordre públic o la tranquil·litat.
 • Comissió d’ actes vandàlics o danys a les instal·lacions del Parc.
 • Conductes que pertorbin o afectin greument el gaudi d'altres visitants.

ETIQUETA DE BANY

 • BOTINS: No podeu utilitzar botins en tobogans sense flotador. Aquests inclouen SPLASH, HURACAN, KAMIKAZE, SPEED RACE, TORTUGA AVENTURA.
 • ROBA DE BANY:
 • SAMARRETES: Només s'admeten samarretes fetes de Lycra®.
 • VESTITS DE NEOPRÈ: No es poden portar vestits de neoprè en tobogans sense flotador. Aquests inclouen SPLASH, HURACAN, KAMIKAZE, SPEED RACE, TORTUGA AVENTURA.
 • ULLERES DE SOL: Només es poden portar ulleres de sol a les piscines. Cal que estiguin lligades amb un cordill per evitar-ne la seva pèrdua.
 • ULLERES DE BUSSEIG: No es poden utilitzar ulleres de busseig en tobogans sense flotador. Aquests inclouen SPLASH, HURACAN, KAMIKAZE, SPEED RACE; TORTUGA AVENTURA.
 • DISPOSITIUS ELECTRÒNICS: Només es poden dur a WAVES BEACH, MAUI LAGOON, LAKE WAIKIKI (ZONA INFANTIL, excepte MINIPARK i TORTUGA AVENTURA), encara que disposin de protecció estanca de qualsevol tipus.

SUPERVISIÓ PARENTAL

 • Cal que superviseu en tot moment els nens i els no nedadors seguint aquestes indicacions:
 • 0-5 anys o si no poden nedar: Mantingueu-los  a l'abast del braç en tot moment.
 • 6-10 anys o aprendre a nedar: Mantingueu-los a prop sense perdre’n el contacte  visual.
 • 11-14 anys: No en perdeu el contacte visual.
 • Les armilles salvavides estan disponibles per a nens i altres visitants a la CONSIGNA. A WAVES BEACH i MAUI LAGOON, els nens menors de 1,20m CAL que duguin armilles salvavides, disponibles a cadascuna de les piscines.
 • Seguiu  les normes de  les atraccions. Està totalment prohibit llençar-vos de cap.
 • Tingueu en compte la profunditat, el flux d'aigua i les característiques de la piscina.
 • Les armilles salvavides i els socorristes no substitueixen una supervisió adequada.