Serveis

Tot allò que necessitis, a l’abast

Volem que la teva visiti sigui el màxim possible de divertida, memorable i còmoda. Per això et posem a l’abast una àmplia varietat de serveis. Et resoldrem tots els dubtes i atendrem les teves necessitats. A Aquopolis Costa Daurada volem que gaudeixis de la teva visita sense preocupacions.

Lloguer de gandules

Lloga una gandula per als moments de calma, pau, relaxament i tranquil·litat, i per fer bronzo i observar com els teus fills es diverteixen a les diverses atraccions o, simplement, nedant a la piscina.

Consignes

Aquopolis té un servei de consignes que pots llogar per a tot el dia i passar a recollir-ne el que necessitis en qualsevol moment o deixar-hi allò que ja no faràs servir en tot el dia. Ja et pots oblidar de les teves coses i gaudir de les instal·lacions. En acabar l’emocionant jornada, les reculls i ja està!

Flotadors

Black Hole, Rapids, Waves Beach, Amazona River, Turbolance… Són moltes les atraccions d’Aquopolis en què es necessita un flotador o en què, si en tens un, et diverteixes més. Es pot adquirir de franc a totes les atraccions. I, si compres la polsera Speedy Pass a la botiga o al lloc d’informació, t’estalviaràs la possible cua que s’hagi de fer per pujar a les atraccions que necessiten flotador o planxa.

Oficina d’informació del parc

Què valen una gandula o un Speedy Pass? Fins a quina hora es pot menjar? On puc llogar una zona VIP? On és l’atracció Kamikaze? Qualsevol dubte que tinguis durant l’estada al parc té resposta. El personal de l’Oficina d’atenció al client te’l resoldrà atentament.

T’hi pots adreçar en qualsevol moment, perquè el lloc està obert tot el dia fins que es tanquen les portes d’Aquopolis; i hi pots consultar qualsevol qüestió relativa a horaris, localització de les instal·lacions, preus, serveis, etcètera. A més, a l’Oficina d’atenció al client hi ha el servei de megafonia.

Sisplau, dona’ns la teva opinió constructiva. Volem saber què penses sobre la qualitat dels nostres serveis, perquè l’objectiu d’Aquopolis Costa Daurada és brindar seguretat i un servei excel·lent.

Servei mèdic

La jornada al parc aquàtic és una experiència segura i sense perill. Tanmateix, si s’esdevé algun contratemps, el servei mèdic està obert tot el dia, atès per un metge i un infermer, i amb una ambulància a disposició. Per tant, els clients poden gaudir de les instal·lacions amb tota tranquil·litat i seguretat.