Sobre Aquopolis Costa Daurada

Refrescant-te els estius des de fa més de 35 anys.

Encara no coneixes la nostra història? Aquí et resumim breument i divertidament com estem sent el millor parc aquàtic de Tarragona des de 1987. No et pots perdre aquesta secció si ho vols descobrir tot sobre Aquopolis, el teu parc preferit des de fa més de 30 anys!

Aquopolis Costa Daurada, el parc aquàtic més gran de la Costa Daurada, on disfrutaràs al màxim de l’estiu.

Tenim diferents espais per a totes les edats amb tematització hawaiana, una gran zona verda amb taules de pícnic, 4 piscines i més de 20 atraccions. A més, el parc té un gran spa a l’aire lliure de 450 m² per relaxar-s’hi i una platja de sorra natural que farà que et sentis transportat a les meravelloses platges de Hawaii. També, per als més petits, tenim un gran espai infantil de 4000 m².

A Aquopolis Costa Daurada hi ha diversió per a totes les edats. Les nostres atraccions tenen diferents nivells d’emoció perquè tothom pugui passar-s’ho genial:

Atraccions d’alta emoció: Huracà, Boomerang, Black Hole, Splash o Kamikaze. Atraccions d’emoció més suau: Magic Oval, Zigzag, Speed Race i Vulcano River. I atraccions per als més petits de la família: Tortuga aventura, L’illa del tresor, Funny Island i Mini park, on xalaran d’allò més.

Si vols viure un dia exclusiu i relaxant a Aquopolis Costa Daurada disposem de diverses Zones VIP amb gandules, taules amb cadires i caixa de seguretat. El parc també té diferents punts de restauració ideals per descansar-hi i reposar forces durant el dia.

A Aquopolis Costa Daurada també oferim un dia de comoditat per als nostres clients, ja que tenim un servei de consignes i lloguer de gandules; i, per seguretat i tranquil·litat dels nostres clients, hi ha un servei mèdic.

Què esperes per venir a visitar-nos? T’hi esperem!