Passi Aquopolis Costa Daurada

T'agradaria visitar més d'una de vegada el nostre parc? Ara comptem amb el nostre Passi de temporada Aquopolis Costa Daurada, que et permet gaudir de l'experiència una vegada i una altra a un preu reduït.

Descobreix més detalls i condicions.

Principals avantatges en 2024

  • Acudir a Aquopolis Costa Dorada tantes vegades com vulguis, sense límits.
  • Pàrquing gratuït al parc.
  • 10% de descompte a la nostra botiga.
  • 10% de descompte en restaurants.

    

Tipus de Passi

TARIFA ÚNICA: infantil i adult          

A partir d’1 metre d’alçada*

Prevenda 30-04 a 26-05-2024

TARIFA ÚNICA: infantil i adult 

A partir d’1 metre d’alçada*

Prevenda 27-05 a 22-09-2024 

Preus
79,90€
86,90€

*Condicions d’edat i alçada: els visitants, acompanyats de bonistes, que mesurin menys d’1 metre (100 cm) no necesiten entrada o Passi per accedir als parcs.
** Preu de prevenda vàlid només en les dates establertes. No acumulable a altres promocions.

El teu passi ara és digital.

Ja no necessites targeta física per a l'accés als Parcs i gaudir dels teus avantatges com bonista. Podràs descarregar tant el teu Passi com el de la resta de membres que tinguis associats en la teva unitat familiar i també podràs reexpedir-los-hi a la resta de membres i els seus dispositius. Per a poder tenir els teus Bons en format digital has de tenir instal·lades en el teu mòbil una d'aquestes apps:

  • PassWallet si tens Android.
  • Apple Wallet si tens iOS.

Pas 1: Compra el teu Passi

Entra a la nostra web, selecciona el teu Passi Costa Daurada i per a acabar la compra selecciona la forma de pagament que sigui més convenient.

Quan acabi el procés, rebràs en el teu correu electrònic la confirmació de la teva compra.

Pas 2: Accedeix a la teva Àrea Privada

Accedeix a l'Àrea Privada de Bono Parques. Per a això, és fonamental que el titular del passi o dels Bono Parques adquirits configuri la contrasenya d'accés. Des de l'Àrea Privada podràs completar les dades que faltin, així com pujar la fotografia (si no la vas incloure durant el procés de compra). Sense ella, no podràs fer ús del teu Bono Parques! Una vegada que totes les dades i la fotografia hagin estat completades validarem les teves dades.

Pas 3: Descàrrega el teu Bono Parques

Una vegada pujades les fotografies de cadascun dels beneficiaris dels Bono Parques, podràs descarregar el teu passi en el teu telèfon mòbil. Per a poder realitzar aquest pas és necessari que disposis de les següents apps en el teu dispositiu: Apple Wallet (iOS) o Passwallet (Android).

Consulta els termes i condicions del teu Passi Costa Daurada aqui.

El teu Passi Costa Daurada des de 79,90€

Coneix les nostres atraccions

Coneix les nostres atraccions