Mapa d’Aquopolis Costa Daurada

Troba qualsevol lloc del parc d’un cop d’ull

No saps com arribar a la botiga? Tens ganes d’anar a la teva atracció preferida? O potser et ve de gust fer un mos? A tot bon aventurer li cal un bon mapa. Per això et deixem aquí el mapa del tresor, també anomenat el Mapa d’Aquopolis Costa Daurada

Filtres Resultats)

Atraccions
Restaurants
Botigues
Seleccionar categoria principal
Veure més
Atraccions
Restaurants
Botigues
Filtres 


 

No saps com arribar a la botiga? Tens ganes d’anar a la teva atracció preferida? O potser et ve de gust fer un mos? A tot bon aventurer li cal un bon mapa. Per això et deixem aquí el mapa del tresor, també anomenat el Mapa d’Aquopolis Costa Daurada.  

Aquopolis Costa Daurada és el parc aquàtic familiar més gran  de la zona, amb una superfície de 110.000 m², i és un dels millors d’ Espanya.

Tenim diverses zones per a totes les edats amb tematització hawaiana, una gran zona verda amb taules de pícnic, 3 piscines (1 piscina d’onades) i més de 20 atraccions. A més, al parc hi ha un gran  spa a l’aire lliure de 450 m² per relaxar-s’hi i una platja amb sorra natural, ben bé al costat de les zones VIP, perquè la vostra estada sigui més exclusiva. Tenim un gran espai de 4000 m² especialment per a mainada petita. Les armilles salvavides són molt recomanables per a criatures que són petites o no saben nadar, i es faciliten de franc a l’oficina de lloguer d’armariets personals. Els nostres socorristes certificats estan de guàrdia tot el dia, però cal que superviseu i acompanyeu les criatures petites en tot moment.

Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?