Wave Beach

Si no pots anar a la platja i la trobes a faltar, Wave Beach és la resposta als teus desitjos. Pots començar el dia a Aquópolis remullant els peus en un agradable ambient familiar a la riba d’aquesta refrescant platja o prendre un descans de tanta emoció viscuda en altres atraccions del parc aquàtic deixant-te balancejar pel seu suau onatge després de trencar.

Un cop relaxat o si ets dels que no aguanta molt de temps en relax o t’agrada l’acció, aquesta platja d’ones t’ofereix la possibilitat de nedar en la seva zona mitjana amb el seu mar en calma o, inclús, atrevir-te a demostrar els teus dots de nedador amb l’aigua més moguda, agafant les seves divertides ones des del moment en el que comencen a l’àrea de màxima profunditat fins a aconseguir alçades de més d’un metre.

Aventura’t a desafiar les ones amb el teu propi cos o acompanyant-les en el seu recorregut fins a la riba. De forma més tranquil•la, pots també deixar-te bressolar per l’onatge, per exemple, mentre sures en planxa o al temps que parles amb els teus amics amb mig cos dins de l’aigua, com ho fas quan estàs a la platja, ¡Però en aquesta no et picarà la sal!

** Atracció oberta a partir de les 12.30h

Moderade

Piscina

Alçada

Max:
Min: 120cm

Pes

Max:
Min:

Flotadors

Compra online

Atraccions similars

  • Zig Zag

    Quasi tot el món, des de la seva més tendra infància, ha experimentat la emoció de lliscar per un tobogan, sentint l’aire en la…

  • Maui Lagoon

    Nedar lliurement, remullar-te sota les seves cascades, sentir alguns dels seus dolls a la teva esquena o jugar amb els teus amics o familiars…

Close