Zig Zag

Quasi tot el món, des de la seva més tendra infància, ha experimentat la emoció de lliscar per un tobogan, sentint l’aire en la cara i la velocitat en la seva pell per a, finalment, capbussar-se en l’aigua. Zig Zag crea una experiència única retorçant els tobogans fins a límits impossibles.

Aquests sinuosos tobogans enroscats que transcorren al llarg de les muntanyes del parc aquàtic fan les delícies de grans i petits que mesurin més de 1,20 metres. Els seus vistosos colors, blau, groc i fúcsia, criden l’atenció quan es veuen des de baix, contrastant amb el blau del cel, o des de la seva sortida en la part de dalt, al ressaltar sobre el verd de l’herba en la que es posen.

Ubicats alguns d’ells a més de 20 metres d’altura, aquests tobogans que semblen colobres es retorcen, entrelliguen i serpentegen de tal forma que creen divertits revolts, emocionants corbes, excitants salts i rapidíssimes caigudes. La pujada d’adrenalina està assegurada en els seus interminables recorreguts de més de cent metres.

Ajudats per l’aigua que flueix per ells, s’ha de passar per nombroses baixades, túnels, corbes a un costat i a l’altre i creuar un laberint per caure en la refrescant piscina on van a parar aquests bojos tobogans rere una emocionant competició amb els teus familiars i amics per veure qui ha escollit el tobogan amb el recorregut més ràpid o en el qual les seves formes permeten lliscar més veloçment.

** Horari atracció: 14.30h a 17.00h

Moderade

Tobogans

Alçada

Max:
Min: 120cm

Pes

Max:
Min:

Flotadors

Compra online

Atraccions similars

  • Magic Oval

    Una atracció única a Espanya per a tota la família. Fins a quatre persones podran pujar a un flotador i recórrer els 45 metres…

  • Boomerang

    Fora vertigen. Sobretot, al inici d’aquesta impactant instal•lació, on s’experimenta la sensació més forta al semblar que estàs a la vora d’un precipici. Si…

Close