Restaurants

Descobreix l’amplia oferta de bars i restaurants que tenim a Aquópolis Costa Daurada, on la qualitat i l’amplia varietat dels seus productes no et deixaran indiferent. Des de pizzes, paelles fetes per encàrrec, pastissos, postres casolans, menús per a grans i petits, còctels, hamburgueses i hot-dogs XXL, crepes i gofres, i un llarg etcètera.

All Inclusive

Menja i beu cada 60 minuts!! Disponible en tots els punts de restauració identificats amb el distintiu all inclusivament. Subjecte a disponibilitat segons obertures i horaris del parc. Des de 25 €.

Hawaii Restaurant

En el nostre Hawaii Self Service Restaurantpodràs escollir entre un ampli assortit de plats, paella per encàrrec o pizzes artesanes.

Maui Café

Mentre degustes el nostre assortit, podràs gaudir de les millors vistes en una terrassa condicionada per a que la brisa faci del teu descans un dels millors moments del dia.

The Big Wave XXL

En el nostre The Big Wave XXL Waikiki podràs degustar hamburgueses 100% boví amb dimensions XXL, entrepans casolans interminables, hot-dogs llarguíssims, varis tipus de patates per a compartir, i tot amb el més complert assortit de salses i complements.

Waikiki Restaurant

Si tens fills, t’asseuràs a la terrassa del Burger Waikiki, ja que està just davant de la Piscina dels nens.

Crepería

A més de ser experts en la fabricació de crepes amb finíssim xocolata calent, som exigents en l’elaboració de gofres artesanals, realitzats al moment de demanar-los, afegint nata, gelat o xocolata.

La Trattoria

Aquí trobareu tota la varietat possible de begudes fins a algun aperitiu.

Close