Zones VIP

Per allunyar-te de la multitud i relaxar-te amb els teus amics o familiars, heu de provar una de les nostres 5 zones VIP diferents.

En aquestes àrees íntimes, la comoditat i el luxe estan garantits per a aquells que desitgen llegir un llibre en silenci, menjar, conversar, escoltar música o prendre una beguda refrescant. Escalfar sota el sol o protegir-se de la calor sota els arbres, serà com estar en la teva pròpia sala d’estar però amb l’encant addicional de gaudir de l’aire lliure.

Per a les parelles, l’àrea CHILL OUT és l’adequada amb una romàntica llit Balinesa amb les seves cortines blanques sota les palmeres. Si tens una família amb nens petits, la millor opció és el WAIKIKI, que està just a la banda de l’àrea de nens. ¡¡OJO !! Les zones VIP CHILL OUT i WAIKIKI estan en una platja de sorra fina.

Si vols molt luxe, has de triar una de les nostres 2 fabuloses CABAÑAS noves amb vista a la piscina d’onades i que té molts extres.

Trieu ZONA VIP preferida:

Chill out per a 2 persones: Llit balinesa, 2 cadires, taula de cafè i caixa forta. Addicional val 7 euros per persona.

Waikiki per a 4 persones: Taula de pícnic, 4 hamaques, caixa forta Addicional val 7 euros per persona.

Aloha per a 4 persones: Taula de pícnic, 4 hamaques, caixa forta. Addicional val 7 euros per persona.

Maui per a 4 persones: Taula + 4 cadires, 4 hamaques, caixa forta (2 pers. addicionals pagant 45 € per persona)

Cabana per a 4 persones: Taula + 4 cadires, 4 gandules, caixa forta, i una zona de relax amb sofà, nevera. Inclou Speedy Pass de 8 viatges i 4 All inclusives. (2 pers. addicionals pagant 50 € per persona)

Reserva’l online per garantir la teva ZONA VIP o reserva-en el punt d’informació dins de el parc aquàtic.

El lloguer NO inclou l’entrada.

Close