Zona VIP & Chill Out

Per a relaxar-se lluny de la multitud, pots sentir-te com una persona especial a la zona Vip d’Aquópolis, una àrea aïllada i privilegiada del parc. Allà pots estirar-te còmodament al sol o a l’ombra en un ambient exclusiu i amb un toc de distinció.

En aquesta zona íntima, el confort queda assegurat per aquells qui volen llegir un llibre tranquil•lament, parlar, escoltar música o prendre una beguda refrescant en una de les seves cabanyes, escalfant-se sota el sol o resguardant-se de la calor sota els arbres que envolten la zona. Serà com estar al saló de casa però amb l’al•licient de gaudir de l’aire lliure.

També pots utilitzar la taula amb les cadires que el parc posa a disposició de qui sol•licita aquest servei VIP en un ambient summament familiar, a més d’una consigna o taquilla amb clau per a guardar les teves coses mentre et banyes o puges en alguna atracció.

Si ets dels que fugen de les multituds i prefereixes els llocs més apartats, aquesta és la teva zona idònia del parc. Però l’àrea VIP està pensada per aquells que volen relaxar-se entre les emocions de les distintes atraccions o, entre d’altres coses, menjar en un lloc més apartat.

Amb les zones VIP, NO ESTAN INCLOSES LES ENTRADES AL PARC AQUÀTIC!

 

Com a novetat, també pots gaudir de la nostra Cabanya VIP, un espai amb una gran privacitat, on pots gaudir del parc d’una manera diferent. Reserva aquí la teva cabanya:

https://entradas.costa-dorada.aquopolis.es/funnel/products

Close