Abonament de temporada Aquopolis Costa Daurada

La divisió no s’acaba a Aquopolis

T’agradaria visitar més d’una vegada el nostre parc? Ara disposem de l’Abonament de temporada Aquopolis Costa Daurada, que et permet gaudir de l’experiència una vegada i una altra a un preu reduït. Descobreix més detalls i condicions.

Si passes molts dies de l’estiu calmant la calor a Aquopolis i passant el temps gaudint-ne les diverties atraccions, aquesta és la millor opció per a tu. Amb aquest Passi de Temporada, pots anar al parc aquàtic tantes vegades com vulguis, sense límits, per lliscar pels seus tobogans i gaudir-ne els variats serveis.

Per aconseguir aquest carnet personal i intransferible, sols cal que en paguis el preu i entris a Aquopolis sempre que vulguis i tantes vegades com vulguis durant la temporada.

És imprescindible: presentar una fotografia de mida carnet, fotocòpia del document que acrediti la teva identitat (DNI o passaport, que estiguin vigents), el llibre de família (en el cas dels nens que no tinguin un document d’identitat) i emplenar l’imprès de sol·licitud per aconseguir el teu Abonament Aquopolis.

Per als més petits de la família que facin menys d’1 metre d’alçada, aquest abonament els sortirà de franc!

Per a l’any 2023,  el preu del passi de temporada serà de 78,90 € fins al 05/05/2023; a partir d’aquesta data, serà de 85,90 € (aquests preus són tant per a adults com per nens).

Obrim la venda al públic del nostre abonament de temporada a partir del 22/03 al nostre punt d’informació del parc amb horari:

De dilluns a dijous de 9:30 h a 14:00 h i de 15:00 h a 16:00 h //  divendres de 9:30 h a 14:30 h

Hi ha restriccions tant d’ alçada com de pes a les nostres atraccions. Sis us plau, consulteu les atraccions individuals per tenir-ne més detalls.