Passi Aquopolis

Si ets un amant d’Aquopolis Costa Daurada, gaudiràs molt més amb el nostre passi Aquopolis. Descobreix tots els avantatges aquí!

Si passes molts dies d’estiu sufocant la calor a Aquópolis i passant el temps entre les seves divertides atraccions, aquesta és la teva millor opció. Aquest passi de temporada et permet acudir al parc aquàtic tantes vegades com vulguis, sense límits, per a lliscar per els seus tobogans i gaudir del seus diversos serveis.

Per a aconseguir aquest carnet personal e intransferible, s’ha d’abonar els diners del preu del passi  i entrar a Aquópolis sempre que ho desitgis i tantes vegades com vulguis durant la temporada. És imprescindible presentar una fotografia de carnet, fotocopia document d’identitat (DNI o passaport en vigor), el llibre de família (en el cas del nens que no tinguin carnet identificatiu) i omplir l’imprès de sol·licitud per a fer-te amb el teu abonament d’Aquópolis.

Aquest any el preu del passi de temporada serà de 74,90€ del 14/03 al 29/04 i posteriorment 82,90€ (aquests preus són tant per a adult com per a nen).

Els bonistes tenen descomptes a:

  • 30% FAUNIA y 25% ZOO sobre entrada general de màxima tarifa i vàlid durant tota la temporada 2022- Titular + 3 acompanyants
  •  PARQUE WARNER: 40% de descompte pell titular del passi .
  •  Parque de atracciones de Madrid: 30% pel titular del passi

 *En tots cal presentar  passi + dni a l’entrada.

 

 

Close