Passi Aquopolis

Si ets un amant d’Aquopolis Costa Daurada, gaudiràs molt més amb el nostre passi Aquopolis. Descobreix tots els avantatges aquí!

Si passes molts dies d’estiu sufocant la calor a Aquópolis i passant el temps entre les seves divertides atraccions, aquesta és la teva millor opció. Aquest passi de temporada et permet acudir al parc aquàtic tantes vegades com vulguis, sense límits, per a lliscar per els seus tobogans i gaudir del seus diversos serveis.

Per a aconseguir aquest carnet personal e intransferible, s’ha d’abonar els diners del preu del passi  i entrar a Aquópolis sempre que ho desitgis i tantes vegades com vulguis durant la temporada. És imprescindible presentar una fotografia de carnet, fotocopia document d’identitat (DNI o passaport en vigor), el llibre de família (en el cas del nens que no tinguin carnet identificatiu) i omplir l’imprès de sol·licitud per a fer-te amb el teu abonament d’Aquópolis.

El passi de temporada es realitza a informació del parc, horari de : 09:30h a 14:00h de dilluns a divendres a partir del 25 de febrer del 2019 

L’imprès es pot demanar en el parc aquàtic on tramitis la sol·licitud. En el cas del petits de la família que mesurin menys de 1 m, aquest abonament serà gratuït!. Si ets fan dels parcs aquàtics, no triguis en demanar el teu passi per a gaudir del parc des del començament de la temporada.

Oferta per al passi de temporada 2019! Compra el teu passi a partir del 25 de febrer fins al 30 d’abril per 72€ ( adult i nen a partir de 1m).

A partir del dia 1 de maig el preu del passi de temporada serà de 79€.

També tindras avantatges amb el passi de temporada d’Aquopolis Costa Daurada:

50% Descompte en entrada Parque Warner Madrid

50% Descompte en Parque de Atracciones Madrid

50% Descompte Faunia Madrid

50% Descompte en Zoo Madrid

 

 

 

Close