Passi Aquopolis

Si ets un amant d’Aquopolis Costa Daurada, gaudiràs molt més amb el nostre passi Aquopolis. Descobreix tots els avantatges aquí!

Si passes molts dies d’estiu sufocant la calor a Aquópolis i passant el temps entre les seves divertides atraccions, aquesta és la teva millor opció. Aquest passi de temporada et permet acudir al parc aquàtic tantes vegades com vulguis, sense límits, per a lliscar per els seus tobogans i gaudir del seus diversos serveis.

Per a aconseguir aquest carnet personal e intransferible, has d’abonar una quota a l’any i entrar a Aquópolis sempre que ho desitgis i tantes vegades com vulguis durant la temporada. Només cal presentar una fotografia de carnet, un document d’identitat (DNI, passaport o carnet de conduir), el llibre de família (en el cas del nens que no tinguin carnet identificatiu) i omplir l’imprès de sol·licitud per a fer-te amb el teu abonament d’Aquópolis.

L’imprès es pot demanar en el parc aquàtic on tramitis la sol·licitud. En el cas del petits de la família que mesurin menys de 1 m, aquest abonament serà gratuït!. Si ets fan dels parcs aquàtics, no triguis en demanar el teu passi per a gaudir del parc des del començament de la temporada.

Si desitges fer-te el passi de temporada 2019, estigues atent/a al nostre Facebook i xarxes socials, que publicarem les novetats, per a la temporada següent:

https://www.facebook.com/aquopoliscdaurada/

 

Close