Preguntes Freqüents

Aquí podràs resoldre tots els dubtes que puguis tenir respecte al nostre parc, els seus serveis y les seves instal·lacions. Si vols preguntar alguna cosa més, no dubtis en contactar amb nosaltres.

¿Existeix alguna limitació de pes per pujar a les atraccions?

Sí. Per la seguretat dels nostres clients hi ha algunes restriccions de pes. Hi ha un límit de 90kg per Boomerang, Splash i Huracán; i un límit de 100kg per Vulcano River, Kamikaze i la tirolina d'Indiana.

¿Puc entrar amb menjar al parc?

Si, pots entrar amb menjar al parc, excepte amb recipients fets de vidre i llaunes.

¿Puc sortir a dinar fora?

Si vols sortir del parc, tens 20 minuts per tornar a entrar. En cas contrari, hauràs d’abonar el preu de l’entrada de nou.

¿A partir de quina edat és considerada entrada infantil?

En aquest cas, l’entrada infantil la marca l’alçada. Considerem entrada infantil de 0’90m a 1,40m. Inferior a 0’90 és entrada gratuïta.

¿Disposen de restaurants a l’interior?

Efectivament, disposem d’una ampla oferta de restaurants per a tots els gustos, des de fast food, Self Service o diversos quioscs.

¿Els flotadors estan inclosos?

Si, els flotadors estan inclosos en el preu de l’entrada. Tot i això, si vols disposar del teu propi flotador i no fer cues, tens la possibilitat d’adquirir el nou Speedy Pass. Consulta condicions.

¿Las hamaques i taquilles estan incloses en el preu de l’entrada?

No, els serveis d'hamaques i taquilles no están inclosos en el preu de l'entrada.

¿Puc evitar les cues de taquilla si compro per internet?

Efectivament, si compres les teves entrades per internet no només et beneficiaràs de descomptes, sinó que també evitaràs cues en taquilla.

Close