Maui Lagoon

Nedar lliurement, remullar-te sota les seves cascades, sentir alguns dels seus dolls a la teva esquena o jugar amb els teus amics o familiars en un ambient calmat i relaxat. Maui Lagoon et transporta als paisatges més bells que has vist en les pel•lícules fent-te sentir com una sirena.

Pren un descans amb un bany refrescant en aquesta gran piscina amb aires tropicals, en la qual la diversió consisteix en compartir aquest moment distès amb els teus acompanyants. Juga amb els teus fills o els teus amics en aquesta enorme extensió d’aigua d’una forma més assossegada que en altres instal•lacions del parc.

Pots asseure’t a la seva vorera amb els peus en remull, surar fent la planxa per a sentir el sol en les teves galtes, bussejar relaxadament en la seva càlida aigua, submergir-te fins a mitja cintura per a xerrar amb els teus familiars o amics, creure que estàs en un spa o en la piscina d’un gran hotel o, inclús, fer exercici nedant en la seva gran extensió.

¡Si t’agraden les piscines, no voldràs sortir d’aquesta! Reserva una estona en la teva atapeïda agenda per venir a les instal•lacions del parc per a descansar i pensar en la teva pròxima aventura a Aquópolis o en el dia tan divertit que estàs passant.

Maui Lagoon està ubicat en la part central d’Aquópolis i és una de les majors piscines de bany de Catalunya. 3.000m² de làmina d’aigua i entrades accessibles en tot el seu contorn per a arribar a una profunditat màxima de 1,20 metres, fan d’aquest llac una de les més agradables zones del parc.

Aquesta atracció està adaptada per a discapacitats. Si ho necessites, demana la cadira adaptada per fer un ús del llac.

Moderade

Piscina

Alçada

Max:
Min: 120cm

Pes

Max:
Min:

Flotadors

Compra online

Atraccions similars

  • Magic Oval

    Una atracció única a Espanya per a tota la família. Fins a quatre persones podran pujar a un flotador i recórrer els 45 metres…

  • Indiana

    El llac Indiana és un lloc on treure el teu costat més aventurer i la teva faceta d’explorador. En aquesta atracció col•lectiva pots posar…

  • Boomerang

    INFORMEM QUE L’ATRACCIÓ ‘BOOMERANG’ ESTÀ TEMPORALMENT FORA DE SERVEI. Fora vertigen. Sobretot, al inici d’aquesta impactant instal•lació, on s’experimenta la sensació més forta al…

Close