Maui Lagoon

Si allò que t’agrada són les piscines, d’aquesta no en voldràs sortir!
Moderat
Zona Maui
Tipus d'atracció
 Onades, rius i piscines
Tots els públics
Limitacions d'accés
Alçada mínima: 120 cm
Tot l'any
Veure'n més detalls Veure menys detalls
Si allò que t’agrada són les piscines, d’aquesta no en voldràs sortir!

Nedar-hi a plaer, remullar-te sota les cascades, sentir-ne el raig a l’esquena o jugar amb les amistats o la família en un ambient reposat i tranquil. Maui Lagoon et transporta als paisatges més bells que has vist a les pel·lícules, i t’hi sentiràs com una sirena.

Pren un descans amb un bany refrescant en aquesta gran piscina d'aires tropicals, on la diversió consisteix a compartir aquest moment distès amb els teus acompanyants. Juga amb els teus fills o amb els teus amics en aquesta enorme extensió d’aigua d’una manera més assossegada que en altres instal·lacions del parc.

Asseu-t'hi a la vora, amb els peus en remull; flota fent la planxa per sentir el sol a la cara; busseja relaxadament per l’aigua càlida; submergeix-te fins a mitja cintura per fer la xerrada amb familiars i amics; imagina’t que ets en un spa o en la piscina d’un gran hotel; o, fins i tot, fes una mica d’exercici nedant per la gran extensió.

Si allò que t’agrada són les piscines, d’aquesta no en voldràs sortir! Reserva una estona de la teva carregada agenda per les instal·lacions del parc per reposar i pensar en la teva pròxima aventura a Aquopolis, o en el dia tan divertit que estàs passant. 

Maui Lagoon està ubicat a la part central d’Aquopolis i és una de les piscines de bany més grans de Catalunya. 3.000 m² de làmina d’aigua i entrades accessibles en tot el contorn fins a arribar a una profunditat màxima d’1,20 metres fan d’aquest llac una de les zones del parc més agradables.

Aquesta atracció està adaptada per a persones amb discapacitat. Si et cal fer-ne ús, demana la cadira adaptada per al llac. 

altphoto
Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?