Huracán

Aquesta instal·lació està formada per hidrotubs tancats en el que s’adquireix una gran velocitat en un instant. Es tracta d’una trepidant atracció en la que la sortida, ubicada a una altura de més de deu metres, està ideada per aquells que estimen l’alta emoció que deslliga, per exemple, la caiguda lliure.

Deixa’t arrossegar per aquest Huracà! Notaràs com es descarrega tota l’adrenalina amb el seu colpidor viatge a cos, sense flotador, que permet intensificar les sensacions d’aquest tub, classificat entre les atraccions d’alta emoció i dirigit a adults i nens que tinguin una alçada superior a 1,20 metres.

Aquest cop, no comptaràs amb el recolzament d’un familiar o amic, sinó que és hora de confiar en tu mateix. Treu el teu valor i llisca per aquest tipus de tobogan a més de 40 kilòmetres per hora en pocs segons o agafa les seves corbes a gran velocitat per a finalment arribar de forma sobtada a l’aigua per al desenllaç: la capbussada.

Unes mil persones s’envolten cada hora en la bogeria d’aquest huracà, que és una de les atraccions més cridaneres d’Aquópolis. ¡Un cop ho hagis provat voldràs repetir una vegada i una altra!

Alta emoció

Tobogans

Alçada

Max:
Min: 120cm

Pes

Max: T1-T3 Max:110kg T2 Max:90kg
Min:

Flotadors

Compra online

Atraccions similars

  • Speed Race

    Sense flotador però a tota velocitat. L’atracció per excel•lència dels parcs aquàtics consisteix en un esponjós i ample tobogan amb varis carrers pel qual…

  • Kamikaze

    Si algun adjectiu defineix aquesta atracció aquàtica és impactant: tant per el que llisca per ella com per a qui espera a sota, que…

Close