Illa del Tresor

El repte d’aquesta instal•lació infantil ideada per la diversió dels més petits de la casa és doble: l’aventura d’escalar fins al cim de la Illa del Tresor i l’experiència de descendir fins arribar al refrescant llac dels nens, batejat com Orinoco. En aquesta zona interactiva, els petits gaudiran sense perill i amb totes les necessitats d’entreteniment cobertes.

Els nens que mesurin menys de 1,20 metres o tinguin edats inferiors als 12 anys poden demostrar als seus familiars el seu valor i destresa escalant fins a la sortida d’aquests petits tobogans tous. Un cop al capdamunt, els menors es mullaran amb la seva refrescant cascada que emana de la part superior d’aquesta atracció per banyar els diversos carrers d’aquest tobogan.

Les seves distintes vies estan recobertes de materials tous per a que el descens dels petits per aquest tobogan sigui suau i puguin realitzar els seus jocs sense cap contratemps i amb tota seguretat. Els nens tindran l’oportunitat de provar la seva destresa a l’hora de lliscar per aquestes pistes en distintes postures, intentant guanyar als seus amics o arribant a la meta tots a la vegada.

Infantil

Piscina

Alçada

Max: 120cm
Min:

Pes

Max:
Min:

Flotadors

Compra online

Atraccions similars

  • Funny Jungle

    Per a deslligar la seva energia, provar la seva agilitat, fer ús de la seva destresa i, inclús, desenvolupar la seva imaginació, Aquópolis compta…

  • Mini Park

    Els més petits de la família són els protagonistes d’Aquópolis i, per tant, tenen àrees exclusives per a ells. Per a que els menors…

Close