Splash

El nom d’aquesta atracció defineix a la perfecció el so que faràs al arribar al final, però ¿com comença aquesta aventura? Arrenca des d’una gran altura i amb una pendent vertiginosa esperant-te per a que llisquis per ella en la taula dissenyada per aquesta instal·lació, amb dues nanses per agarrar-te i sobre la qual pots competir amb algun dels teus acompanyants per veure qui arriba primer.

Si has decidit deixar-te emportar pel tobogan d’Splash i fer una carrera amb un amic o familiar, no val fer trampes i sortir abans de temps. Gaudeix de les increïbles vistes que hi ha des de la graella de sortida fins que el socorrista avisi del començament d’aquesta excitant carrera que guanyarà qui toqui primer l’aigua.

Tot i això, aquests moderns tobogans i les seves especialitzades taules, que permeten arribar a grans velocitats, possibiliten creuar l’estanc ubicat a la meta (a 30 metres) sense necessitat de capbussar-se en ell. Amb el impuls que et donarà alçar-te amb el trofeu de guanyador de la competició, podràs planejar sobre l’aigua com si anessis en una llanxa motora.

Surfeja sobre aquesta enorme piscina després d’haver posat tot el teu esforç en ser el més ràpid en lliscar per Splash. A més d’aconseguir l’honor de ser el campió, t’has guanyat un merescut descans rere l’emoció de la competició. ¡Enhorabona!

Per instal·lar aquesta atracció es va haver de construir una recepció de més de 35 metres de longitud, preparada per al planejament de les taules sobre la làmina d’aigua. Splash està ubicada al costat del Boomerang i és una de les atraccions de major ús i èxit del parc.

Alta emoció

Tobogans

Alçada

Max: 190cm
Min: 140cm

Pes

Max: 90kg
Min:

Flotadors

Compra online

Atraccions similars

  • Magic Oval

    Una atracció única a Espanya per a tota la família. Fins a quatre persones podran pujar a un flotador i recórrer els 45 metres…

  • Speed Race

    Sense flotador però a tota velocitat. L’atracció per excel•lència dels parcs aquàtics consisteix en un esponjós i ample tobogan amb varis carrers pel qual…

  • Black Hole

    Si no tens por al desconegut, aquesta és la teva atracció. Els suspens d’aquest serpentejant tobogan comença des del moment en el que t’asseguis…

Close