Serveis

Aquopolis Costa Daurada posa a la teva disposició una amplia diversitat de serveis per a fer la teva visita més còmoda i senzilla: una botiga on pots comprar tot allò que necessitis, lloguer de gàndules i caixes de seguretat per a deixar les teves pertinences i preocupar-te només de gaudir del dia al parc.

Botiga

La tenda d’Aquópolis té tot el necessari per a passar una jornada en el parc aquàtic: tovalloles, banyadors, protectors solars…No oblideu comprar algun record d’una jornada inoblidable.

Flotadors gratis

Black Hole, Vulcano River, Waves beach, Indiana, Turbolance…són moltes les atraccions d’Aquópolis en las que es necessita un flotador o en las que amb ell la diversió es maximitza. És possible adquirir-lo gratis en totes elles.

Lloguer d’hamaques

Lloga una hamaca per a aquells moments d’assossec, pau, relaxació i tranquil•litat, a més de per a bronzejar-te i observar com es diverteixen els teus fills en les diferents atraccions.

Consignes

Per a gaudir a fons de les atraccions sense por a perdre res o que s’espatlli, deixa-ho en un lloc segur i ben localitzat.

Servei mèdic

El servei mèdic està obert tot el dia i format per un metge.

Atenció al client

Qualsevol dubte que et sorgeixi durant la teva estància al parc, té resposta. El atent personal de l’Oficina d’Atenció al Client et donarà la solució.

Close