Black Hole

Si no et fa por el desconegut, aquesta és la teva atracció.
Intens
Zona Volcano
Tipus d'atracció
 Atraccions i tobogans
Adolescents i Adults
Limitacions d'accés
Alçada mínima: 100 cm
Pes màxim: 1 pax 110 kg / 2 pax 190 kg
Tot l'any
Veure'n més detalls Veure menys detalls
Si no et fa por el desconegut, aquesta és la teva atracció.

Si no et fa por el desconegut, aquesta és la teva atracció. El suspens d’aquest serpentejant tobogan comença des del moment en què t’asseus al flotador i et deixes portar per un corrent d’aigua a tota velocitat pel seu recorregut trepidant, sense veure res, immers en la foscor més absoluta.

Aquest viatge tan desconcertant, amb un trajecte i destinació que són una incògnita, està ple de sorpreses a mesura que el teu cos passa per revolts esgarrifosos, descensos vertiginosos, salts emocionants i girs divertits; tot plegat amanit amb diversos efectes lluminosos que fan que l’adrenalina assoleixi nivells impressionants.

També es pot gaudir l’experiència que es viu en aquest tobogan en companyia d’algú dels teus, compartint un flotador doble amb un amic, un familiar o la teva parella per passar aquest periple sorprenent demostrant que hi confies.

Black Hole és un tub negre tancat que no permet descobrir-ne els misteris fins que hi has pujat; és a dir, que és una atracció per desvetllar les sensacions corporals sense que la ment pugui preveure què passarà. Només al final, quan se surt del tobogan i la llum apareix, el viatger comprèn quin serà del desenllaç. En els seus 105 metres de diàmetre, que entren i surten de la terra, amb revolts de 360°, surten a la llum després de 65 metres de longitud.  

altphoto
Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?