Zig-Zag

La pujada d’adrenalina està assegurada en aquests tres tobogans.
Moderat
Zona Volcano
Tipus d'atracció
 Atraccions i tobogans
Tots els públics
Limitacions d'accés
Alçada mínima: 120 cm
Pes màxim: T1 : MAX 300 kg T2: MAX 90 kg T3:MAX 60 kg
Tot l'any
Veure'n més detalls Veure menys detalls
La pujada d’adrenalina està assegurada en aquests tres tobogans.

Gairebé tothom, i des de ben petits, hem experimentat l’emoció de baixar per un tobogan, sentint l’aire a la cara i la velocitat a la pell per acabar amb una capbussada a l’aigua. Zig-Zag intensifica una mica més l’experiència retorçant els tobogans fins a límits gairebé impossibles.

Aquests sinuosos tobogans enroscats que passen per les muntanyes del parc aquàtic són una delícia per a grans i petits amb una alçada superior a 1,20 metres. De colors vistosos blau, groc i fúcsia, criden l’atenció quan es veuen des de baix, contrastant amb el blau del cel, o des de la sortida a dalt, destacant sobre el verd de l’herba on estan col·locats.

Amb alguns situats a més de 20 metres d’altura, aquests tobogans que semblen colobres en l’aire es retorcen, s’entrelliguen i serpentegen de manera que creen divertides colzades, emocionants revolts, excitants salts i rapidíssimes caigudes. La puja d’adrenalina està assegurada en els seus inacabables recorreguts de més de cent metres.

Amb l'ajuda de l’aigua que els recorre, cal passar per multitud de baixades, túnels i revolts a banda i banda; i travessar un laberint per acabar caient a la refrescant piscina on van parar tots aquests tobogans esbojarrats rere una emocionant competició amb la família i les amistats per veure qui ha triat el tobogan amb el recorregut més ràpid o amb formes que permeten lliscar amb més velocitat. 

D’aquests tobogans, els més veterans també en diuen Els Guadiana, ja que apareixen i desapareixen de la muntanya com si fossin el famós riu andalús. Una de les atraccions més originals d’Aquopolis Costa Daurada. 

altphoto
Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?