Zona Malokai

En aquesta zona trobaràs dues de les atraccions més emocionants del parc.

Splash és la nostra atracció més original i atrevida: a diferència dels altres tobogans en què es fan servir flotadors, aquesta vegada baixaràs amb unes planxes especials. Surt des d'una gran altura i un pendent vertiginós t’espera perquè hi llisquis damunt la planxa, amb dos agafadors per subjectar-te i sobre la qual pots competir amb algun dels teus acompanyants per veure qui arriba primer. A més, podràs gaudir de vistes panoràmiques de tot el parc.

Boomerang, l’atracció més vertiginosa. És, sobretot, a l’inici d’aquesta instal·lació tan impactant quan s’experimenta la sensació més forta, perquè et sembla que ets a la vora d’un precipici. Si no mostres valentia, no en podràs afrontar la vertiginosa sortida a una notable altura de 10 metres, que provoca sensacions que no desapareixen fins al final de l’excitant viatge. Per tant, és una atracció idònia per als més agosarats i atrevits. Agafant-te a un flotador, deixa’t portar per un recorregut d’anada i tornada com el que fa un boomerang, gràcies a la forma en V d’aquesta instal·lació, que simula, augmentant-ne les dimensions, les rampes per on llisquen skaters i esquiadors. A Boomerang, l’adrenalina apareix ràpidament des del primer segon, en què et sembla que et llances al buit, i la sensació no desapareix fins que l’esbojarrat viatge s’acaba.

També podràs gaudir de la nostra gespa verda per fer-hi pícnic o reposar-hi mentre llegeixes un llibre o fas la xerrada amb els teus acompanyants. Aquesta zona està plena d’arbres que et regalaran una agradable ombra en els calorosos dies d’estiu. També podràs veure com els teus acompanyants baixen per aquestes dues emocionants atraccions i fer-los fotos. T’animes a provar-ne alguna de les dues? 

Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?