Boomerang

Una atracció idònia per als més agosarats i atrevits
Intens
Zona Malokai
Tipus d'atracció
 Atraccions i tobogans
Adolescents i Adults
Limitacions d'accés
Alçada mínima: 120 cm
Pes màxim: 90 kg
Tot l'any
Veure'n més detalls Veure menys detalls
Una atracció idònia per als més agosarats i atrevits

Fora vertigen. És, sobretot, a l’inici d’aquesta instal·lació tan impactant quan s’experimenta la sensació més forta, perquè et sembla que ets a la vora d’un precipici. Si no mostres valentia, no en podràs afrontar la vertiginosa sortida a una notable altura de 10 metres, que provoca sensacions que no desapareixen fins al final de l’excitant viatge. Per tant, és una atracció idònia per als més agosarats i atrevits.

Agafant-te a un flotador, deixa’t portar per un recorregut d’anada i tornada com el que fa un boomerang, gràcies a la forma en V d’aquesta instal·lació, que simula, augmentant-ne les dimensions, les rampes per on llisquen skaters i esquiadors. A Boomerang, l’adrenalina apareix ràpidament des del primer segon, en què et sembla que et llances al buit, i la sensació no desapareix fins que l’esbojarrat viatge s’acaba.

Serà el teu impuls mateix el que et faci anar a més velocitat o menys i marqui la durada de la teva odissea; així que, no t’arronsis i llança’t amb força per damunt d’aquesta superfície 300 metres quadrats. El periple esgarrifós que passaràs en aquesta atracció aquàtica impactant et permetrà posar a prova la gosadia i, en acabar, sentiràs eufòria per haver estat capaç de llançar-te a fer aquest recorregut inigualable. 

altphoto
Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?