Speed Race

Tria una de les vies per fer curses amb els amics i familiars.
Moderat
Zona Volcano
Tipus d'atracció
 Atraccions i tobogans
Tots els públics
Limitacions d'accés
Alçada mínima: 120 cm
Tot l'any
Veure'n més detalls Veure menys detalls
Tria una de les vies per fer curses amb els amics i familiars.

Sense flotador, però a tota velocitat: l'atracció per excel·lència dels parcs aquàtics consisteix en un esponjós i ample tobogan amb diversos carrers pel qual podràs lliscar ràpidament. Tria’n un per fer curses amb els teus amics i familiars.

Situa't a la sortida, a una altura d'uns deu metres, ajagut i amb els braços en creu per sortir a gran velocitat i ser el més aerodinàmic possible. Així podràs assolir la meta abans que ningú o podreu arribar al final tots alhora, de forma sincronitzada. Et garantim la sortida, però no com arribaràs a la piscina…

A Speed Race, com el seu nom mateix indica, les baixades són ràpides i passen volant, per la qual cosa voldràs repetir una vegada i una altra. L'atracció està fabricada amb un material tou recobert per una fina lona lliscant de PVC. A sobre seu va a parar una fina capa d'aigua, que fa que les teves baixades siguin molt còmodes.

L'èxit d'aquesta instal·lació es reflecteix en les xifres: més de mil persones baixen cada hora pels seus carrers tan veloços. Seràs l'únic que no provi la màgia de Speed Race? 

En total, són 6 pistes de 2 metres d'amplària cadascuna i d'uns 60 metres de longitud, amb la sortida a gairebé 10 metres d'altitud. Amb prop de 1000 m² de superfície tova, ocupa una bona part de la muntanya d’Aquopolis.

altphoto
Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?