Zona Oahu

Aquesta zona està feta per a persones intrèpides i aventureres.

A la Zona Oahu hi ha el llac Indiana, un indret on faràs sorgir el teu esperit més aventurer i la teva faceta d’explorador. En aquesta atracció col·lectiva podràs posar a prova força, traça i equilibri, i competir amb les amistats i la família per completar-ne les nombroses activitats en el menor temps possible. I sense caure a l’aigua! Prova de passar per la tira d’anelles agafant-hi amb les mans, fent ús de la força dels braços i aixecant els peus per no tocar l’aigua. Si aconsegueixes fer tot el recorregut sense mullar-te, tens un segon repte: fer el camí de tornada... També pots travessar el llac per les cordes penjants o les xarxes.

Per fer més emocionant aquesta animada aventura, atreveix-te a lliscar per la nostra tirolina durant més de 20 metres de llargada. Amb el viatge damunt les aigües d’aquesta instal·lació variada i interactiva, et sentiràs com un intrèpid Indiana Jones a la cerca d’algun tresor per descobrir.

A més, en aquesta zona del parc hi ha el nostre famós Huracà. La instal·lació està formada per diversos hidrotubs tancats en què s’assoleix una gran velocitat en un moment. És una atracció trepidant en què la sortida, situada a més de deu metres d'altura, s’ha ideat per als qui són amants de l’emoció que, per exemple, s'allibera amb la caiguda lliure.

Deixa’t arrossegar per l'Huracà! Notaràs com se’t descarrega tota l’adrenalina amb un viatge esglaiador a cos, sense flotador, que et permet intensificar les sensacions d'aquest tub i que està classificat entre les atraccions d’alta emoció.

A més, també disposes d’una àmplia zona de gespa per fer-hi pícnic, estirar-t’hi a reposar o jugar-hi a cartes amb els amics.

Vine a gaudir d’aquesta magnífica zona. T’hi esperem.

Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?