Zona Volcano

La Zona Volcano és la zona del parc amb més atraccions. Puja a la part més alta del nostre volcà i prepara’t per baixar-ne pels tobogans més divertits i emocionants del parc. Podràs triar entre un munt d’atraccions per a tots els gustos.

Hi trobaràs tobogans amb flotador, com ara el Black Hole, en què t’endinsaràs en la foscor més negra... També gaudiràs de Vulcano River, un recorregut que simula un riu enmig de la natura... I Magic Oval, una fantasia de tobogan que admet fins a 4 persones per flotador i en què baixaràs per un tub tancat totalment il·luminat per franges translúcides.

A més, a la Zona Volcano, també hi tenim tobogans sense flotador, com ara Speed Race, perfecte per competir amb els amics i veure qui arriba primer a la meta. A més, tenim el nostre Kamikaze, un conjunt de dos tobogans impactants amb què pots assolir velocitats de fins a 50 km/h; imprescindible per als fanàtics de l’adrenalina i les emocions fortes. Finalment, hi ha Zig-Zag. D’aquests tobogans, els més veterans també en diuen Els Guadiana, ja que apareixen i desapareixen de la muntanya com si fossin el famós riu andalús.

Encara que no siguis persona d’emocions fortes, també pots pujar al punt més alt del nostre tobogan; perquè, des de dalt de tot, gaudiràs d’una vista privilegiada de tot el parc i, a més, podràs contemplar tota la costa de La Pineda. I també podràs veure com els visitants baixen pel Vulcano River. 

És la zona perfecta per gaudir-ne amb la família, les amistats o la parella. Vine a xalar d’allò més a la nostra Zona Vulcano!

Passaràs les estones més divertides al costat de la gent que t’estimes en aquesta fantàstica zona, lliscant per totes les atraccions i triant amb els teus acompanyants a quina atracció pujareu tot seguit. Quina et sembla que serà la teva preferida.

Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?