Funny Jungle

Suau
Zona Waikiki
Tipus d'atracció
 Onades, rius i piscines
Nens i Famílies
Limitacions d'accés
Alçada mínima: N/A
Tot l'any
Veure'n més detalls Veure menys detalls
És l’espai ideal perquè les famílies gaudeixin al costat de la seva mainada.

Perquè hi descarreguin l’energia, provin la seva agilitat, facin ús de la traça i, fins i tot, desenvolupin la imaginació, a Aquopolis disposem d’aquest espai dissenyat per als més petits de la família. Està decorat amb divertides atraccions, ninots de coloraines i tobogans adequats a la seva mida.

Els nens que s’endinsin en aquesta zona tindran l’oportunitat de jugar damunt d’un drac. Podran caminar damunt del llom escarpat del drac i córrer-li al voltant del cap que, en comptes d’escopir foc per la boca, tira aigua. També podran travessar nedant el cos del drac, que entra a la piscina i en surt.

A més, entraran en una illeta de joncs entre micos, lloros i raigs d’aigua, i es llançaran per un tobogan en forma de cocodril que tira aigua. Podran jugar amb les galledes d’aigua penjades d’un jonc com si fos aigua de pluja recollida per cocos en un bosc tropical o travessar un cilindre amb aspecte de zebra.

És l’espai ideal perquè les famílies gaudeixin, al costat de la seva mainada, d’atraccions que els satisfan; dissenyades a mida d’ells i ideades perquè demostrin les seves habilitats i traces. Passa-ho bé amb ells en un entorn ideal!  

altphoto
Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?