Zona Waikiki

Aquesta és, sense dubte, la nostra zona infantil per excel·lència.

Els més petits de casa xalaran d’allò més amb totes les activitats que s’hi poden fer.

Funny Jungle, perquè hi descarreguin l’energia, provin la seva agilitat, facin ús de la traça i, fins i tot, desenvolupin la imaginació. A Aquopolis disposem d’aquest espai dissenyat per als més petits de la família, decorat amb divertides atraccions, ninots de coloraines i tobogans adequats a la seva mida. Els nens que s’endinsin en aquesta zona infantil poden caminar damunt del llom amb sotracs d’un drac cridaner, córrer al voltant del cap d’aquest animal de faula que, per la boca, en comptes d’escopir foc, tira aigua. També poden nedar entre les diferents parts del seu cos que entren i surten de la piscina.

És l’espai ideal perquè les famílies, al costat de la seva mainada, gaudeixin d’atraccions que els satisfan els gustos, dissenyades a mida d’ells i ideades perquè demostrin habilitats i traces. Si vols veure el teu fill sense parar de somriure, queda xop amb els seus jocs. 

Mini Park, situat en una zona d’aigües amb una fondària màxima de 60 centímetres i amb presència de socorristes altament qualificats que treballen per tot el parc, els nens poden ser els reis d’un refrescant castell d’aigua instal·lat a l’acolorida zona infantil de jocs interactius on l’estona els passarà sense que se n’adonin.

Per això, hi tenen cascades, dutxes i ràfegues d’aigua com en un balneari, una galleda oscil·lant per quedar xops, pistoles d’aigua amb què disparar als amics o els pares, passeres per moure’s pel castell i tobogans per llançar-se a l’aigua amb la mateixa emoció que experimenten els més grans a les altres instal·lacions d’Aquopolis. Per suportar la calor, hi cap parc de jocs millor que un que estigui dins l’aigua?

Illa del tresor, on la diversió dels més menuts de la casa és doble: l’aventura d’enfilar-se fins al cim de l’Illa del Tresor i l’experiència de baixar fins al refrescant llac dels nens, batejat amb el nom d’Orinoco. En aquesta zona interactiva, la mainada podrà fer el que vulgui, sense perill i amb totes les necessitats d’entreteniment cobertes.

Finalment, la nostra preuada zona per als més petits, Tortuga Aventura. Aquí, d’una petita muntanya rocallosa sorgeix un alegre tobogan amb un pendent que és adequat per a la seva edat i té un lleuger revolt per fer-los més emocionant l’arribada a les cristallines aigües a què va a parar. També hi ha un tobogan recte, estanys i la reina de la instal·lació, una gran tortuga que domina la muntanya de la zona infantil. 

I, com no hi podia faltar, també hi ha un excel·lent lloc de venda de menjar ràpid, el Waikiki Burger. És ideal per fer una pausa i menjar tranquil·lament a l’ombra mentre no perds de vista els teus fills, ja que aquest restaurant està situat just davant de la zona infantil.

Encara no tens l’entrada?
Encara no tens l’entrada?

Encara no tens l’entrada?